Jan 7, 2014, 9:34 PM

Баба Яга 

  Poetry » Humour
1717 0 2

Баба Яга пак е яхнала метлата

и нервно обикаля из гората,

фустата на тънко клонче си съдра

и остана по килоти тя.

 

Баба Яга понякога се прави на шофьорка,

и със скутер метлата замени,

не внимава и се удря челно,

бродейки из тъмните гори.

 

Баба Яга се препича на бостана,

докато картофите сади,

но тайно мисли за мегдана,

някой момък да я уважи.

 

Баба Яга е почти плешива,

но често ходи на фризьор,

чула нейде русото ще ù отива

и я намазаха с перхидрол.

 

Баба Яга няма зъби в устата

и за това е начумерена и зла,

таен обожател подарил ù бил ченета,

сложил ги в кутия за бижута

 пред входната врата.

 

Баба Яга отново яхна си метлата,

скутера паркира в мазата,

скъсаните килоти си заши,

ченето сложи в устата,

пусна песни за душата

и с ракия се напи,

после легна в кревата,

и захърка като зил горката.

 

 

 

 

 

 

 

© Велина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Камен, радвам се, че сте харесали стихчето. Написаното от Вас(в коментара) е интересно. Поздрави!!
  • Пускам го с резерви.
Random works
: ??:??