Aug 2, 2022, 8:38 AM

Бабини настроения 

  Poetry » For kids, Phylosophy
328 0 0

Бабо Дафти, бабо Дафти

чувам тъничкото ти гласче и

едно усмихнато човече влиза в моето сърце.

С русите косички златни и кафявите очи

ето го уверено крачи със усмивка на лице.

Колко много те обичам мило мое сърчице!

На Жори

 

29 юли в 23:01 ч.  ·

 

Една усмихната невинност

направи цветен моя ден

едни очички пълни със звезден прах

отронили небесна синева

една усмивка, бяла и щастлива

накара ме да се чуствам прероден.

Смехът на чуруликащ славей

излял се като воден ручей бял

докоснаха лековито всичко в мен.

Мило мое мъничко човече

носещо усмихната зора

пълниш с безмерна обич моята душа.

На Саши

 

© Дафина Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??