Бабо Дафти, бабо Дафти
чувам тъничкото ти гласче и
едно усмихнато човече влиза в моето сърце.
С русите косички златни и кафявите очи
ето го уверено крачи със усмивка на лице.
Колко много те обичам мило мое сърчице!
На Жори
29 юли в 23:01 ч. ·
Една усмихната невинност
направи цветен моя ден
едни очички пълни със звезден прах
отронили небесна синева
една усмивка, бяла и щастлива
накара ме да се чуствам прероден.
Смехът на чуруликащ славей
излял се като воден ручей бял
докоснаха лековито всичко в мен.
Мило мое мъничко човече
носещо усмихната зора
пълниш с безмерна обич моята душа.
На Саши
© Дафина Николова Всички права запазени