Dec 26, 2020, 9:45 AM

***** 

  Poetry » Love
367 1 1

Докосвай бавно. 

Докосвай силно. 

Просто ме докосвай. 

Напук на този свят

ме искай. 

Душата ми неука. 

Душата ми изгубена. 

Душата ми грешна. 

Пусни ме във вените си

и аз ще те намеря. 

 

 

© Maria Radeva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??