Всеки байряка стиска в ръцете
и иска гласа му да бъде чут...
иска някак да блесне и стане велик.
А народа,кучета ялиго...
Но иначе светлината грее в очите ни
и защо не ни ли омръзна,да си правят
гаргара със нас...аплодисменти
електората е с нас?Кои го реши?
Пиронът ръждясъл на длана стърчи
краката завързани с пирон ги държи
сълзи,Народа страда ,болка,горчи
а Дявола гордо байрака държи.
© Ангел All rights reserved.