Jun 3, 2008, 7:46 PM

Балът ти... 

  Poetry » Other
558 0 1

Балът ти...

Днес е балът ти, мое чудесно момиче!

Чак не вярвам, че толкова бързо порасна!

Сякаш вчера ти боса по тревите тичаше,

а сега си различна, но все тъй прекрасна!

По-добра си от мен и си много по-борбена,

имаш своя копнеж и го следваш напред.

Днес е твоят бал, Нели, и съм тъжно-щастлива...

Пожелавам ти обич, успех и късмет!

© Мария Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??