Днес е балът ти, мое чудесно момиче!
Чак не вярвам, че толкова бързо порасна!
Сякаш вчера ти боса по тревите тичаше,
а сега си различна, но все тъй прекрасна!
По-добра си от мен и си много по-борбена,
имаш своя копнеж и го следваш напред.
Днес е твоят бал, Нели, и съм тъжно-щастлива...
Пожелавам ти обич, успех и късмет!
© Мария Борисова Всички права запазени
Да ти е жива и здрава и много щастлива Нелито!
с обич за двете ви.