https://otkrovenia.com/bg/stihove/11711
"Че мъртви днес са моите родители
и брат не ще да имам вече никога.."
"Антигона", Софокъл
Какво да кажа днес... Че ме боли?
Че целият ми свят е преобърнат?
Че бликат пак в очите ми сълзи?
Банално е. И всеки е обръгнал...
Да кажа ли, че вече нямам брат?
Е, и? ... Та милиарди също нямат.
Какво сме всички в този кръговрат?
Едни са точки, други запетаи...
Банални думи и банален свят,
и мисли, и събития, и чувства...
Един поне за друг да беше брат,
в душата ми не щеше да е пусто...
© Елена Гоцева All rights reserved.
Поздрави за творбата !