Jul 16, 2010, 11:54 AM

Барман, налей ми едно двойно сенрю! 

  Poetry » East forms
607 0 3

Барман, налей ми едно двойно сенрю!

(по В. Лак)

Така се случи. Няма и виновни.
Тя, Любовта, помита и не пита.
Понякога е толкова съдбовно...
Понякога в земята е зарито...

А ти цъфтиш!  А ти си тъй гореща!
Но друга ляга с влюбения мъж...
Изглежда и нелепо нашата среща,
като прашни цървули, сред дъжд...


© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??