Mar 22, 2013, 8:25 AM  

* * * 

  Poetry
603 0 1

Отражението на клюмналите голи клони в локвата сива -
студени, мрачни и красиви.
Тъга душата ми нежно облива,
изникват моменти далечни, тъжни, сълзливи.

Сиво-белият небосвод през болната зима -
нежен, празен, прекрасен.
Едносекунден Миг от миналото -
кървящ, тъжен, безгласен.

А през Юни спомените не боляха...
А през Ноември ветровете плачеха...
А през Октомври кестените не кървяха...
А през Декември мъглите се влачеха...

-------------------------------------
не мога

искам
          да
               умра...

небеса цветни, приемете ме,

искам да живея някъде между шарените небеса през зимата

© Никой Никога All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Оригинално! 6
    Не ми влиза в работата, но това "Увяхнал Лишей" смени го. Много е гадно. СтуденПовей - както и да е...
Random works
: ??:??