Dec 1, 2016, 3:04 PM

Бедността наднича по къщите 

  Poetry » Civilian
421 0 6

Бедни са

по Коледа

душите ни,

окичени

с блясък...

с гирлянди.

Празни са

от смисъл

сълзите ни,

но лъскави

са...

брилянтни.

Бедността

наднича

по къщите,

клечките

бавно

изгарят.

А ние

пак сме си

същите,

докато

мечтите

се давят.

 

© Ивелина каменова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??