Apr 16, 2008, 5:08 PM

Белег върху белега 

  Poetry » Other
743 0 10
 

Белег върху белега

 

Рисуваш белег върху белега,

дереш с галеща ръка.

Оставяш дири върху кожата -

не, а върху пареща душа...

 

Изричаш думи-остриета

и очакваш обич - търсиш я!

Раняваш с рози и колиета,

купуваш си омраза - имаш я!

 

Гориш след себе си мостове

и винаги се връщаш - призрачна,

с оръжие безмилостно на устните,

оставяш белег върху белега...

                   

                                                      на  M.S.

© Диа-непокорна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??