Белег върху белега
Рисуваш белег върху белега,
дереш с галеща ръка.
Оставяш дири върху кожата -
не, а върху пареща душа...
Изричаш думи-остриета
и очакваш обич - търсиш я!
Раняваш с рози и колиета,
купуваш си омраза - имаш я!
Гориш след себе си мостове
и винаги се връщаш - призрачна,
с оръжие безмилостно на устните,
оставяш белег върху белега...
на M.S.
© Диа-непокорна Всички права запазени