На нашата скамейка сме щастливи,
далече от безумните тълпи.
Докоснали се в светлини лениви,
на залеза в горящия фитил.
Очите срещат се в невинна ласка
и разпиляват радостни искри -
бенгалски огънчета от неземен блясък,
с които твоята любов открих!
© Младен Мисана All rights reserved.