Aug 20, 2015, 11:42 PM

Берекет 

  Poetry » White poetry
832 0 0

Берекет

 Сребро във вода светена
 капе тихо и крещи:
- Вижте ме!

Клисар чисти душите от изгорял восък.

Пейка и здравец се прегръщат и мълвят:
- Мир на мрамора ти, покойнико,
дано дочакаш тъмния изгрев.

Мирише на ракия и череши.
- Берекет версин.


 

© Огън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??