Aug 15, 2008, 9:42 PM

Без име... 

  Poetry » Other
560 0 1
                                        ...
За приятелство ли ще говорим,
о, моля те, недей лъжи така.
Тръгвай сега, просто спри
с тези твои ужасни игри.
А как всеки ден заедно бяхме
и една без друга трудно търпяхме.
Имаше нужда от мен, когато бе тъжна,
подкрепях те, дори да не бях длъжна.
Но вече няма ги предишните щастливки,
остана само самотата от лъжливите усмивки...

© Ели Дим All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Винаги съм мислела, че името Ели не се заслужава от кой да е! Обичам те и вярвам ми нещата, които пишеш са вери и отлично измислени! Успех...и много прегръдки от малката ти братовчедка!
Random works
: ??:??