Feb 4, 2009, 3:17 PM

(без име) 

  Poetry » Love
586 0 2
Защо е невъзможно да обичаш,
когато изгаряш от поглед един?
Защо е трудно да обичаш,
когато виждаш пред себе си любов?

Миг щастие ли бе всичко
или просто поредната игра,
прикрити чувства
и след това тъга...?

Въпроси много, а отговори няма,
дали е нужно да мислим за това?
Отчуждаваме се бавно, неусетно,
дали това решава цялата игра?

Но боли, когато виждаш безразличие
в очите, които те обичаха преди,
получаваш мълчание
и пак боли, боли, боли...

© Петя Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • За съжаление съм, бе трудно (меко казано) ...
  • Но боли, когато виждаш безразличие
    в очите, които те обичаха преди

    Тази болка съм я изпитала наистина боли адски много!
    Надявам се да не си се докоснала наистина до нея!
    Успех!
Random works
: ??:??