Mar 21, 2013, 5:16 PM

Без любов 

  Poetry » Love
453 0 0

Без любов човекът е безпътен и загубен.

Без любов човек се лута в лабиринт.

Без любов денят е празен, глупав, тъжен.

„Без любов” е с надпис: „сам”, „един”.

Без любов - без дъно сълзите.

Без любов птиците не летят.

Без любов омръзват бързо дните.

Без любов - без сънища сънят.

А с любовта и пролетта разцъфва -

ухание на кокичета и люляк.

А любовта със нежността замръква -

галещ, лек повей на ветрец е бурята.

Ако обичаме, пърхаме като пеперуди,

грижи и трудности остават встрани.

Ако обичаме, често наричат ни луди,

а ние просто влюбени сме били.

© Зоя Зюмбюлева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??