Aug 28, 2009, 4:09 PM

Без Мистър Съвършен 

  Poetry
1257 0 36

Без Мистър Съвършен ®

 

Е, хайде, Мистър Съвършен,

кажи, с усмивка ли се будиш,

защо ме гледаш удивен,

с какво ли толкоз те учудих!

 

Какво си мислиш, че след теб

слънцето не ще  изгрее,

и  бризът ще притихне укротен,

и синевата няма да синее,

 

че няма пъстроцветната дъга

над житните поля да се прехвърли

и дюлята пред входната врата

с тежък плод да ни дари през юли!

 

Какво очакваше от мен,

да спра да дишам, да се смея!

Не! Спрях  да страдам в онзи ден!

Без теб  почувствах, че живея!

 

 

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??