ПАК ПРЕСКАЧАТ СЕ В УМА МИ БЕЗКРАЙНИ ВЪПРОСИ
И ОТНОВО СЕ ПИТАМ ТИ, ЖИВОТ, ЗА КАКВО СИ?
И ОГЛЕЖДАМ СЕ ТРЕСКАВО СМИСЪЛ ТУК ДА ОТКРИЯ,
НЯКАК ДА ПРОУМЕЯ ТАЗИ БЯЛА МАГИЯ,
СЪС КОЯТО НАПРЕД ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДВАМА
БЕЗ ОТ ДЕЛНИКА ПРАШЕН ДА СКАЛЪПВАМЕ ДРАМА.
НО НЕ МОГА! И ЛОГИКА ЧЕСТО НЕ ВИЖДАМ!
НАРАНЯВАТ МЕ - АЗ ПЪК НЕ СЕ И ОБИЖДАМ.
НЕ ЗАЩОТО НЕ ЧУВСТВАМ, НЕ СЕЩАМ, НЕ ЗНАЯ,
А ЗАЩОТО ЗА ДУМИТЕ ЖЛЪЧНИ НЕХАЯ!
И ТАКА СЪМ ЩАСТЛИВА, И СЕ ЧУВСТВАМ ДОБРЕ,
КОЙТО МОЖЕ - ДА ТЪРСИ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ!
А ПЪК СМИСЪЛЪТ... ТОЙ Е РАЗЛИЧЕН ЗА ВСЕКИ,
КАКТО РАЗНИ СА ВСИЧКИ ЖИТЕЙСКИ ПЪТЕКИ...
© Мария Борисова All rights reserved.