Jun 20, 2019, 6:04 PM

Без страх 

  Poetry
607 0 0

дъждовното зелено
във очите ти се гмурва 
не търси брод
потъва смело

 

без страх
че може и да се изгуби

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??