Feb 22, 2008, 9:02 AM

Без теб 

  Poetry
832 0 1

Сама отново в стаята стоя,
сълзи обсипват моето лице,
ръце протягам да те намеря в мрака,
ала празни си остават те.
Към небето поглед пак отправям и
сред звездите търся твоите очи,
ала нищо не долавям...
Луната, бледата, мълчи!
С теб си тръгна радостта,
посивя и опустя света.
Отлетяха цветните мечти,
а с тях и хубавите дни.
Сама във стаята стоя.
Заслушвам се във тишината,
с надежда стъпките ти да позная,
но заспивам пак със самотата.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??