Aug 30, 2014, 3:57 PM

Без теб моят свят е погубен 

  Poetry
485 1 0

Без теб моят свят е погубен

 

Сърцето ми - пареща болка.

В душата ми огън бушува.

Очите - молитва към Бога.

Светът ми без теб е погубен.

 

Видения само прелитат

в съня ми, а в утрото няма

и спомен от нашите мигове -

света, който беше за двама.

 

Отмива дъжда и пътеката,

която за теб нарисувах.

Опустя и оголи надеждата.

Без теб моят свят е погубен.

© Камелия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??