Jun 27, 2007, 9:50 AM

Без теб не искам и няма да бъда-повярвай!!! 

  Poetry
926 0 8
Не мога да затворя очи -
пред красотата и пред чара ти!
Не мога да те лъжа, че е така.
Като нежно цвете си в сърцето ми -
"отглеждам" си те, браня те, обичам те без граници!
Безгранично те обичам.
Безкомпромисно ти прощавам.
Безапелационно аз ти вярвам.
Без теб не искам и няма да бъда - повярвай!!!

© Момчил Минков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??