Feb 20, 2011, 9:25 PM

Без заглавие 

  Poetry » Love
702 0 1

Шепот в тъмнината и няколко силни удара на сърцето.

Едни търсещи ръце и душа, крещяща,че умира...

Умира без любов...

Спаси Я! Тя вика теб!

Да,точно теб!

Покажи на ръцете къде да търсят

и къде ще намерят.

Облегни глава на гърдите и успокой бурните удари на

влюбеното  сърце.

Прегърни, стопли, не изпускай дори за миг....

Бъди закрилник и ангел, защото за нея си най-специален

и тя иска, и обича

само теб.

 Завинаги!....

© Ангелина Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Човек се занимава само с тия, които не го заслужават. Дано някой път за разнообразие да има джакпот...
Random works
: ??:??