Feb 25, 2010, 9:40 AM

Безчувствена 

  Poetry » Other
506 0 1

За близост мечтая.

Часовник. Вестници. Сън.

Духът ти блуждае -

                   някъде в мен.

Огледало и къс самота.

Със звуци преситена

                     навън е нощта.

Пресичам -

булеварди

и улици пусти.

Сама и

безчувствена.

© Jivka Koleva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • АААААА безчувствените не чуват как е изпълнена със звуци ноща.Не си сама потърси там някъде в теб е Любовта!!!
Random works
: ??:??