Jan 14, 2010, 1:33 PM

Безглаголна любов... 

  Poetry » Love
725 0 1

Зима студена. Бури, валежи.
Двама самотници. Плахи копнежи...
Срещи. Надежди. Първи милувки.
Щастие намерено. Страстни целувки...

Есен красива. Листа във позлата.
Слънце усмихнато. Циганско лято.
Очите притворени. Нежните думи...
Заедно. Радост! Любов помежду ни...

КА

© Калин Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??