Jan 25, 2008, 8:03 PM

Безкрайна тишина 

  Poetry » Love
517 0 5

Много болка има в нас,

много истини неказани,

сълзи и тъга, но най-вече моята изстрадала душа,

която счупи ти с твойте лъжи.

Ден след ден, час след час

гледам снимката ти аз

и не мога да забравя този глас.

Сега се чува само моят вик,

зов за обич и малко топлина,

капка нежност

и безкрайна тишина!...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??