Любов с изтекъл срок на годност.
Разядена. Дали? Или?
Мъртвородена непригодност.
Погребваме я. Не боли.
Кърви прехапаното вчера.
Мълчим, преглъщаме ръжда.
Бледнее всичко, крива мера.
Сега и после - на межда.
Измъчено нощта сивее.
Любим не си ми. Нито брат.
От утре всеки ще живее...
Безкрила птица. В стъклен свят.
© Надежда Ангелова All rights reserved.