Feb 6, 2015, 9:07 PM  

Безналичност 

  Poetry » Other
409 0 0

Когато виното стане трудно за преглъщане.

Когато пепелникът се препълни

с угарки от миналото.

Когато котките плачат с мен

по червените светофари.

Когато те търся,

знаейки, че няма да те намеря.

Когато плащам сметката

в задимения бар. 

Когато бягам с всичка сила

без да ме гонят.

Когато ме вали дъждът

в четири сутринта,

бродеща по булеварда

сама и уплашена.

Тогава разбирам

колко скъпо ми излезе.

Затънах до шията

в дългове към себе си.

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??