Когато виното стане трудно за преглъщане.
Когато пепелникът се препълни
с угарки от миналото.
Когато котките плачат с мен
по червените светофари.
Когато те търся,
знаейки, че няма да те намеря.
Когато плащам сметката
в задимения бар.
Когато бягам с всичка сила
без да ме гонят.
Когато ме вали дъждът
в четири сутринта,
бродеща по булеварда
сама и уплашена.
Тогава разбирам
колко скъпо ми излезе.
Затънах до шията
в дългове към себе си.
© Ина Всички права запазени