Aug 23, 2009, 10:39 PM

Безразличие 2 

  Poetry » Love
484 0 1

Звездата ти угасна в моето небе,

а дъждът в очите ми се изваля!

Вече нямаш място в моето сърце.

Мълчи! Късно е, ще си вървя!

 



За тебе да плача вече не мога...

и не вярвам на твоите очи!

Сега няма във моите огън,

споменът почти заличих!

 



Изтрий ми номера и всички снимки,

изтрий и спомена за нас!

Цветя и извинения не искам...

над сърцето ми ти нямаш власт!

 



Сега разкайваш се, но закъсня

със сметките... какво изгуби!

Ти сам патроните си изгърмя...

и в мене безразличие събуди!

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Разкошно!Много ми хареса!В моя стил си !Поздрави!
Random works
: ??:??