May 9, 2012, 4:27 PM

Безразлична 

  Poetry
567 1 0
Не ме търси. Не мога да ти дам
сърцето си - не искам да е ничие.
Не съм щастлива, че остана сам.
По-скоро чувствам силно безразличие...
А то е страшно, затова недей,
не ме търси! Не искай да съм близо!
Усмихвай се, но стой далеч от мен...
Че безразлична най-болезнено убива!

© Любимата All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??