Jun 1, 2007, 3:07 PM

безсънен 

  Poetry
733 0 10
обичам те

и чакам твойта ласка

не мога веч без нея

с искрите си ме ти опръска

и без покой

остави ме безсънен

жадувам твоята усмивка

горя за белотата

и прозрачността ти

за честната

такава семпла

истина

че любим безвъзвратно

облика и дните си

© Чавдар Кунчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??