1 июн. 2007 г., 15:07

безсънен 

  Поэзия
734 0 10
обичам те

и чакам твойта ласка

не мога веч без нея

с искрите си ме ти опръска

и без покой

остави ме безсънен

жадувам твоята усмивка

горя за белотата

и прозрачността ти

за честната

такава семпла

истина

че любим безвъзвратно

облика и дните си

© Чавдар Кунчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??