Oct 29, 2008, 10:12 AM

Безсъници във Варна 

  Poetry
630 0 6

На Стенли 

 

Страхувам се за теб, за топлината,

тревожно се заслушвам във съня ти,

а ти протягаш длан във тъмнината,

невинно търсещ жадните ми пръсти.

 

Събуждам се със същата тревога,

лицето ти разглеждам с умиление....

А ти сънуваш в сладка изнемога,

владеещ мен и моето съмнение.

 

© Мартина Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??