Apr 29, 2008, 9:40 PM

Безвремие 

  Poetry » Other
567 0 2
Безвремие

              на Ради
             Честит рожден ден : )



Поисках стих за тебе да напиша,
за твоите златни 14 години.
Ала тъй потънала съм в грижи,
че все нямах време, прости ми.

Винаги ли няма да има време?
А как не искам да става така -
да няма място за стих, за поема...
Ужасна, ужасна съдба...

И живота си да изживеем забързани,
да потънем целите в грижи.
Ръцете ни, от тревоги завързани,
да не могат да се докоснат и видят.

Когато всичко се превърне в сън,
светът потъне ли в забрава -
недей тъжи, защото убедена съм -
приятелството винаги остава!

29.04.08 г.

16:30

© Люляк All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??