Jul 10, 2007, 4:28 PM

БЕЗВРЕМИЕ 

  Poetry
575 0 5
 

                 БЕЗВРЕМИЕ


От стискане на зъби ми се вие свят.

Боя се да не изкрещя навярно..

Безпътни пътища ме влачат пак назад

към сънища безсънни и кошмарни.


Къде да търся път и докъде да спра?

Последни сили откъде да взема?

Залутана сред чужда тропическа гора,

в безвремие превръщам свойто време.

© Теменужка Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??