10.07.2007 г., 16:28 ч.

БЕЗВРЕМИЕ 

  Поезия
569 0 5
 

                 БЕЗВРЕМИЕ


От стискане на зъби ми се вие свят.

Боя се да не изкрещя навярно..

Безпътни пътища ме влачат пак назад

към сънища безсънни и кошмарни.


Къде да търся път и докъде да спра?

Последни сили откъде да взема?

Залутана сред чужда тропическа гора,

в безвремие превръщам свойто време.

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??