Sep 27, 2015, 12:41 PM

Безвремие и междуметие 

  Poetry » Phylosophy
361 0 0

„Ти си моето
безвремие и сàмо
с теб добре ми е.“

 

„Сàмо с мен добре
ти е?!... Е, не!...“ - последва
междуметие...

© Стоян Минев All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??