Nov 5, 2009, 1:22 AM

Безвъзвратно... 

  Poetry » White poetry
595 0 10
Студено е, защото заминаваш
    завинаги  

от моя малък, твой до вчера,

 
    свят.  
Студено е, опитай се да не  
    забравиш
и прибереш до капка същността си,
    излишна мене.
Вземи си даденото, обещаното,
    невзето...
Върви, назад не се обръщай!  
    Студено,  
пусто е! И безвъзвратно  
    безпогрешно!

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??