5.11.2009 г., 1:22 ч.

Безвъзвратно... 

  Поезия » Бели стихове
598 0 10
Студено е, защото заминаваш
    завинаги  

от моя малък, твой до вчера,

 
    свят.  
Студено е, опитай се да не  
    забравиш
и прибереш до капка същността си,
    излишна мене.
Вземи си даденото, обещаното,
    невзето...
Върви, назад не се обръщай!  
    Студено,  
пусто е! И безвъзвратно  
    безпогрешно!

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??