Биричка + гиричка
Стефчо биричка да пийва си обича,
че коремче бирено си има, не отрича.
Спри се, Стефчо, виж холестерола,
тичай да си купиш гирички от МОЛ-а.
Владко пък атлет голям,
фитнес... мускули... не го е срам.
Мацките лепят му се като на мед,
но остава си ерген заклет.
И който себе си сега познае,
да помни и добре да знае,
разхлаждаш в жегата с биричка,
но само в плюс със гиричка.
© Ирина Тодорова All rights reserved.