May 20, 2015, 10:14 AM

Битие-2 

  Poetry » Other
347 0 4

Битие-2

 

От днес на случайни комети

ще пресичаме орбити с тебе-

по волята на боговете,

или по каприза на жребшй...

 

... На сънени гари среднощни,

подир изпуснати влакове,

в полупразни кафенета, и още

на ъгъл, дето някого чакаме...

 

Ще побъбрим... За нас... За децата...

Ще задаваме много въпроси,

а на тръгване, ще ти дам и цветята,

които за друга ще нося...

 

Коста Качев

© Коста Качев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??