Apr 29, 2008, 9:48 AM

Битка 

  Poetry
526 0 1

 

                                Аз съм огнена стихия,

                                ти си ледена вода

                                и не зная, ако ме докоснеш,

                                ти ли ще ме изгасиш

                                или ще се изпариш?

                                Аз съм връх,

                                а ти си алпинист.

                                Дали ще можеш да ме покориш?

                                Ти - ловец,

                                а аз - сърна.

                                Дали ще можеш да ме уловиш?

                                В тази наша битка

                                искам ти да победиш.

 

© Илиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??