Sep 17, 2021, 1:26 PM

Благодарно сърце 

  Poetry
160 0 0

Какво лято, какво чудо!
Не съм предполагала - толкова лудо!
Влезнах в реалност  в тема "адвенчър",
дойде ми нагорнище, но е в " подренджър", 
що мислите в блян подредили
и сладостно се наредили:
Първо - мечта,
после - съдба, 
трето - готовност една,
всичко си следва в подредба добра
и леко върви, сякаш сън е това!
Животът е кратък 
но Господ ме толкоз обича,
подаръци бълват,
не смея изричам...
Само ще кажа:
Благодаря! -
за всичко, което получих-
дарове, сбъдната всяка моя мечта!

© Красимира Генева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??