Oct 3, 2017, 2:57 PM

Благодарствено 

  Poetry
355 0 1

 

 

 

 

 

Благодаря, че още дишам,
благодаря, че и днес вървя,
благодаря, че мога да обичам
и да мечтая съкровената жена!

 

Благодаря, че още чудеса сънувам,
благодаря, че трезвея в утринта
и в душата ми се вливаш струйно,
дъждовално, моя (п)есенна съдба!

 

 

 

 

 

© Валентин Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??