Apr 4, 2021, 7:17 PM  

Благодаря ти Боже 

  Poetry » Other
480 1 5

                               Благодаря ти Боже

 

 

Благодаря, че ми даваш сили да живея,

дори когато ми се плаче, да се смея.

Затова че заедно с теб водим борба,

с проблеми, хора и трудностите на деня.

 

Благодаря ти че бдиш над моите деца,

който не са до мен но са ми в съня.

Пази ги Боже моля те от болести, беди,

от лоши хора и лоши мисли ти ги опази.

 

Благодаря ти Боже  че бдиш и над мен,

да се събуждам с усмивка всеки ден.

Благодарен съм за дарбата с която ме дари

и подарявам стихове на хората, мисли и мечти.

 

Ще дойда отново в твоя дом със свещ в ръка,

за да целуна лика ти, старата икона, от душа.

Ще се помоля за здраве на мен и мойте деца,

и ще продължа борбата си, пътя ми на таз земя.

 

 

 

 

 

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??