Jan 15, 2008, 4:03 PM

Благодаря ти, Боже, че я има! 

  Poetry » Love
801 0 20
Благодаря ти, Боже, че я има
жената, на която от години
съдбовно съм обречен. Постижима,
все по-желана и необходима,
тя в мойта същност, Господи, премина
и даде ми сакралното начало
на бъдното, в децата претворено.
Прости ми, Боже, че така всецяло
от щастие, чрез нея оживяло,
благоговея. Просто знам, за мене
тя Обич е. И моля те, когато
след бурите в живота акостирам
с последните лъчи на късно лято
в безвремието тихо на Съдбата,
до себе си пак нея да намирам.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??