Oct 11, 2012, 12:17 PM

Благодаря ти, че ми "върна" вярата 

  Poetry
568 0 2

Благодаря ти, мила, за целувките!

Сега разбирам, себе си целуваше!

Благодаря ти много за прегръдките.

Свойто его само бленуваше.

Благодаря и за любовните ти клетви!

Дори  и дяволът така не ме е лъгал!

Благодаря, че  се “изплю” в душата ми,

като във някой мръсен ъгъл.

Защо ме караше силно да вярвам,

че ти си много почтена и вярна?

И „топеше” ме бавно, подмолно,

като във злобна адска  леярна.

Нали не беше „кръвопиец”,

като „всички” други по света?!

Под твойте маски живее „убиец”

на вярата и любовта!

 

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??